Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، با شروع تابستان، سرگرم کردن بچه‌ها و پر کردن اوقات فراغتشان به بزرگ‌ترین دغدغه‌ پدر و مادرها تبدیل می‌شود. ورزش با توجه به فوایدی که برای سلامتی کودکان دارد معمولا نخستین انتخاب در این زمینه است و خانواده‌ها ترجیح می‌دهند فرزندانشان انرژی فراوان خود را در کلاس‌های ورزشی صرف کنند تا اینکه در خانه بمانند و سر درگوشی‌های تلفن همراه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزینه بالای ورزش

۱۲جلسه آموزش شنا ۱.۵میلیون تومان، ۴ تا ۵ جلسه آموزش شطرنج ۵۵۰ هزارتومان، ۱۲جلسه آموزش تکواندو در مراکز نیمه‌دولتی ۴۰۰ و در مراکز خصوصی تا ۸۰۰ هزار تومان، یک ترم آموزش والیبال (و دیگر ورزش‌های گروهی مثل فوتبال و بسکتبال) به‌صورت عمومی در مراکز نیمه‌دولتی ۱۵۰ تا ۲۰۰ و در مراکز خصوصی ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان و دیگر کلاس‌ها به نسبت خصوصی و عمومی بودن و امکانات مورد نیاز در همین حدود قیمت دارند.

هیأت‌های ورزشی و شهرداری‌ها البته تلاش کرده‌اند ورزش را برای خانواده‌ها کم‌هزینه‌تر کنند اما هرچقدر هم شهریه کلاس‌ها پایین بیاید، باز تهیه لوازم مورد نیاز برای ورزش هزینه بسیار زیادی به خانواده‌ها تحمیل می‌کند. برای شنا که پرطرفدارترین ورزش تابستانی است خرید یک مایو از ۲۰۰ تا ۴۵۰هزار تومان، کلاه ۳۰ تا ۱۵۰هزار تومان و عینک شنا ۴۵ تا ۲۰۰هزار تومان هزینه دارد. تهیه وسایل ایمنی برای ورزش‌های رزمی شامل کلاه، دستکش، پابند و شکم‌بند دست‌کم ۴۰۰هزار تومان هزینه دارد و قیمت لباس هم ۲۰۰هزار تومان است. اما یکی از وسایلی که حتی در کم‌هزینه‌ترین ورزش‌ها هم مورد نیاز است و کار بدون آن راه نمی‌افتد کفش ورزشی است.

داستان متفاوت کفش ورزشی

شاید بتوان پیاده‌روی ساده را با یک کتانی ساده گذراند اما برای ورزش‌های تخصصی تهیه کفش استاندارد یکی از واجبات است. مربی والیبال یکی از باشگاه‌های ورزشی در گفت‌وگو با همشهری با اشاره به ضرورت استفاده از کفش‌های استاندارد برای حضور در کلاس‌های آموزشی گفت: موارد بسیار زیادی بوده که استفاده از کتانی‌ساده و کفش‌های ورزشی غیراستاندارد در کلاس‌های آموزشی به آسیب‌دیدگی بچه‌ها منجر شده ولی بیشتر خانواده‌ها توانایی مالی برای خرید کفش‌های استاندارد و تخصصی را ندارند.

پوپک قاسمی افزود: قیمت کفش‌های تخصصی و اورجینال والیبال از برندهای حرفه‌ای مثل آسیکس، میزانو، آدیداس و نایکی نزدیک به ۱۰میلیون تومان است و حتی بازیکنان تیم‌های حرفه‌ای هم کمتر از عهده خرید آن بر می‌آیند چه برسد به شرکت‌کنندگان در کلاس‌های تابستانه که ممکن است بیش از یک فصل مهمان کلاس نباشند.

وی کمترین قیمت کفش‌های ورزشی تخصصی والیبال و بسکتبال را ۳میلیون تومان عنوان کرد و افزود: برای خانواده‌ها پرداخت چنین مبالغی بسیار دشوار است و اغلب چنین هزینه‌هایی نمی‌کنند به همین دلیل آمار آسیب‌دیدگی مچ پای بازیکنان به‌دلیل استفاده از کفش‌های ‌غیراستاندارد و بدون ساق، بسیار بالاست.

نگاهی به سایت‌های فروش کفش ورزشی نشان می‌دهد قیمت کفش تخصصی پیاده‌روی هم از ۱.۵میلیون تومان بالاتر است و برای ورزش‌های تخصصی مثل فوتبال که کفش‌های استوک‌دار نیاز دارد و همچنین والیبال و بسکتبال قیمت‌ حتی به ارقامی در حدود ۱۳میلیون تومان هم می‌رسد اما کمترین قیمت ۳ و ۴میلیون تومان است.

واردات کفش تخصصی ورزشی آزاد شد

وزارت صنعت، معدن و تجارت به تازگی واردات کفش ورزشی تخصصی والیبال، بسکتبال، فوتبال، اسکی و کوهنوردی را تحت نظارت وزارت ورزش آزاد کرد. البته هنوز کسی اقدام به واردات نکرده و آنچه در بازار دیده می‌شود به‌صورت غیررسمی وارد کشور شده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم ورزشی تهران در گفت‌وگو با همشهری، با بیان اینکه واردات رسمی، فراوانی جنس و قدرت انتخاب مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد، احتمال کاهش قیمت را با توجه به نرخ ارز پایین دانست و گفت: واردات با ارز آزاد و تعرفه ۵۵درصدی گمرک، قیمت کفش‌های وارداتی را به میزان زیادی بالا می‌برد و بعید است شاهد کاهش قیمت قابل‌توجهی در بازار باشیم.

نه تولید داریم نه واردات

از سال ۹۷ با افزایش تدریجی نرخ ارز و بازگشت تحریم‌ها، واردات بسیاری از کالاهایی که تولید مشابه داخلی داشتند با هدف صرفه‌جویی در منابع ارزی و حمایت از تولید داخلی ممنوع یا محدود شد و کفش‌های ورزشی نیز در زمره کالاهای ممنوع شده قرار گرفت. این در شرایطی بود که با وجود وضعیت بسیار مناسب صنعت کفش ایران، تولید کفش ورزشی استاندارد در توان تولیدکنندگان داخلی نبود.

رئیس اتحادیه فروشندگان کالای ورزشی تهران در این‌باره گفت: تولیدکنندگان کفش بر این باور بودند که اگر واردات کفش تخصصی آزاد شود کم‌کم دیگر انواع کفش هم مجوز واردات می‌گیرد و این به زیان صنعت کفش خواهد بود، درحالی‌که امروز هم بازار از کفش‌های فیک قاچاق پر شده و این آسیب بیشتری به تولید داخلی وارد کرده است.

مرتضی حق‌پرست افزود: هم‌اکنون کفش‌های ورزشی تولید داخل به‌دلیل نبود تمرکز و سرمایه‌گذاری بر تولید حرفه‌ای، بسیار ضعیف و دور از استانداردهای لازم هستند.

وی افزایش هزینه‌های زندگی را باعث دور شدن مردم از ورزش و در نتیجه رکود در بازار کالای ورزشی دانست و افزود: بعد از ۲ سال که بازار تحت‌تأثیر کرونا دچار رکود بود، امسال هم افزایش قیمت‌ها اجازه نداد فروشندگان شرایط بهتری نسبت به قبل داشته باشند.

به‌گفته حق‌پرست، ۷۰ تا ۸۰درصد اجناس ورزشی وارداتی است که یا به‌طور رسمی یا به شکل قاچاق به کشور وارد می‌شود و در هر صورت به‌دلیل افزایش نرخ ارز، رشد قیمت زیادی داشته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان وازم ورزشی، پرفروش‌ترین اقلام ورزشی در تابستان را وسایل مربوط به شنا شامل مایو، کلاه و عینک شنا و همچنین توپ و راکت بدمینتون و پینگ‌پنگ و توپ فوتبال عنوان کرد و گفت: امسال فروش این کالاها هم به میزان قبل نیست اما نسبت به لوازم ورزش‌های هوازی مثل تردمیل و دوچرخه که فروششان به صفر رسیده، شرایط بهتری دارند.

واردات رسمی قیمت‌ها را ۳۰درصد کاهش می‌دهد

یکی از واردکنندگان کفش ورزشی در گفت‌وگو با همشهری با تأیید قیمت بسیار بالای کفش‌های اورجینال و دشواری دسترسی مصرف‌کنندگان ایرانی به این کفش‌ها با توجه به ممنوعیت واردات گفت: در شرایط ممنوعیت واردات، قیمت کفش‌های تخصصی ورزشی از برندهای جهانی برای مصرف‌کننده ایرانی بین ۷ تا ۱۰میلیون تومان تمام می‌شود ولی اگر به ما اجازه واردات رسمی داده شود قیمت‌ها تا ۳۰درصد کاهش می‌یابد.

صمد محمدنژاد درباره اینکه چگونه با نرخ کنونی ارز آزاد و تعرفه ۵۵ درصدی واردات، ممکن است قیمت‌ها کاهش پیدا کند؟ افزود: ترفندهای واردکنندگان در انتخاب و خرید جنس می‌تواند قیمت تمام‌شده را برای آنها کاهش دهد.

وی توضیح داد: به‌طور مثال واردکننده اگر ۲۰۰جفت کفش به‌روز از برندی خاص انتخاب می‌کند، ۲۰۰جفت هم از کفش‌هایی که مدتی از زمان تولیدشان گذشته و چندان به‌روز نیستند انتخاب می‌کند که این کفش‌ها با وجود اورجینال بودن به این دلیل که مد روز نیستند و برگشتی محسوب می‌شوند، بسیار ارزان و در مواردی رایگان هستند و این کار مجموع هزینه تمام‌شده برای واردکننده را کاهش می‌دهد.

کد خبر 686058 برچسب‌ها کفش شنا فوتبال گرانی ورزش

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کفش شنا فوتبال گرانی ورزش کفش های ورزشی قیمت کفش خانواده ها برای ورزش کفش ورزشی ورزش ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!

مسعود اسکویی در طول این سال‌ها که در رادیو و تلویزیون گزارشگر و گوینده اخبار بوده است، می‌گفت که تاکنون هیچ گافی نداده‌ است، راست هم می‌گفت چراکه او گزارشگری را در کنار زنده‌یاد بهمنش آموخته بود و در خاطراتش همواره از زنده‌یاد عطاءالله بهمنش یاد می‌کرد.

به گزارش ایسنا، مسعود اسکویی صبح امروز ـ چهارشنبه ـ ۱۲ اردیبهشت ماه از دنیا رفت؛ گوینده پیشکسوتی که هر بار با او تماس می‌گرفتیم با رویی گشوده و صبوری به گفت‌وگو می‌پرداخت و پاسخگوی سوالاتمان در حوزه رادیو می‌شد.  

در گزارش زیر گفت‌وگوی قدیمی با مسعود اسکویی را که از سال‌ها پیش داشتیم، مرور می‌کنیم. در این گفت‌وگو او از ۴۶ سال تجربه گویندگی گفته است.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت به گفته‌ی خودش از سال ۴۵ استخدام تلویزیون شد و به عنوان گوینده‌ی خبرهای سیاسی در تلویزیون حضور داشت.

سال‌ها به عنوان گوینده‌ی خبر سیاسی کار می‌کرد و چون هنوز بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا نشده بود، اخبار ورزشی را نیز در همان جا می‌خواند. زمانی که بخش ورزشی از بخش سیاسی جدا شد، به بخش ورزشی خبر آمد و گوینده‌ی ثابت خبر ورزشی تلویزیون در ساعات ۱۹ و ۲۱ شد.

مسعود اسکویی، گزارشگر پیشکسوت رادیو و تلویزیون پس از گویندگی اخبار با گزارش‌های ورزشی آشنا شد و شروع به گزارش‌ کردن در کنار عطاء‌الله بهمنش، گزارشگر پیشکسوت کرد.

خاطره جالب از گزارشگری اسکویی در تلویزیون

مسعود اسکویی روایت می‌کرد: یادش بخیر یک استادی داشتیم آقای پیمان که همیشه می‌گفت هر مطلبی که می‌خواهید چه در رادیو و چه در تلویزیون ارائه دهید، حتما یک بار قبلش بخوانید. اشکال هم ندارد از پشت دوربین، بیننده نگاه کند؛ به هر حال یک خبر تازه در وسط برنامه به دستتان رسیده است.

می‌گفت، تلویزیون اوایل، ساعت شش تا هشت دو ساعت برنامه داشت که یک ربع آن خبر بود. از سریال و فیلم هم خبری نبود. یک روز وقتی خبرهایمان تمام شد در پایان خبری را به من دادند که نوشته بود «توجه بفرمایید امروز در ایتالیا جوانی با اتومبیل تصادف کرد و یک ... قطع شد» با توجه به اینکه قبلا این خبر را نخوانده بودم، شروع کردم این خبر را برای بینندگان بخوانم و در فکر خودم گفتم باید پایش باشد که قطع شده است؛ در حالی که زمانی که جمله‌ی بعد را خواندم این بود که پلیس پس از پنج ساعت جستجو «گوش» اش را پیدا کرده است!

به خنده می‌گوید: بالا خواندیم پا و پایین خواندیم «گوش» حالا جواب بیننده را چه می‌خواهیم بدهیم!؟

اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران هستم

اسکویی اولین گزارشگر تنیس و سوارکاری در ایران بود. اتومبیل‌رانی، مسابقات ورزشی مثل فوتبال و فوتسال نیز از جمله ورزش‌هایی بود که گزارش می‌کرد.

خاطراتش را چنین یادآور می‌شد: «در آن زمان چون ۱۵ نفر بیشتر نبودیم، در گروه ورزش تلویزیون اکثر برنامه‌ها را گزارش می‌کردیم. فوتبال هم گزارش می‌کردم و ضمن اینکه گزارش می‌کردم اخبار هم می‌خواندم. تا اینکه پس از انقلاب سال ۱۳۶۸ من را به رادیو آوردند. خیلی سخت بود ولی خوب به رادیو آمدم.

این پیشکسوت رادیو می‌گوید: ضمن اینکه برنامه‌ها را در رادیو اجرا می‌کردم، مسابقات را نیز گزارش می‌کردم؛ البته بیشتر مسابقات والیبال و تنیس را گزارش می‌کردم و به همراه تیم‌ها به کشورهای دیگر می‌رفتم. در تهران هم مسابقات مختلفی بود که می‌رفتم و گزارش می‌کردم.»

فوتبال ایران و استرالیا خیلی برایمان هیجان داشت

اسکویی درباره‌ی جذاب‌ترین گزارشی که تاکنون از او به یادگار مانده است، صحبت کرده و گفته بود: البته تمام مسابقاتی که گزارش می‌کنیم برای ما جذاب است؛ اما خاطرم هست زمانی که مسابقات والیبال جام ملت‌های آسیا در کشورمان بود که تیم‌های خارجی هم آمده بودند، بسیار برایم جذاب بود. به ویژه اینکه قهرمان جام ملت‌های آسیا شدیم.

او همچنین بازی فوتبال ایران و استرالیا را جزو جذاب‌ترین گزارش‌های کاری‌اش خواند و گفت: در این بازی من، مجری و گوینده‌ی برنامه بودم؛ یعنی گزارشگر نبودم اما بسیار هیجان داشت و خیلی اثرگذار بر روی کارمان بود.

به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم

اسکویی همچنین با اشاره به اینکه زمانی که به تلویزیون وارد شد، جوانی ۲۴ ساله بود و هنوز آن پختگی لازم را پیدا نکرده بود، اظهار کرده بود: هرچه جلوتر می‌رفتم در حین کار، به کار گویندگی بسیار عشق می‌ورزیدم. گویندگی هم در تلویزیون و هم در رادیو؛ اکنون هم که تا به اینجا رسیده‌ام همین حس را دارم. از دل و جان گویندگی و کارم را دوست دارم و کم کم سعی کردم پیشرفت کنم به رادیو آمدم و اکنون به اینجایی که هستم رسیدم.

در شهرستان‌ها گزارشگران بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند

این گزارشگر قدیمی تلویزیون و رادیو در ارتباط با گزارشگران جوان امروزمان در شبکه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی اظهار کرده بود: مساله‌ای که گزارشگران جوان ورزشی باید در نظر داشته باشند، بی‌طرف بودن است. حال با توجه به اینکه هر کسی ممکن است علاقه‌ای به تیمی داشته باشد اما در گزارشش نباید این امر نشان داده شود. باید طوری گزارش کند که بی‌طرف باشد. اگر در رادیو گزارش می‌کند، باید شنونده‌ی خود را حفظ کند و اینکه در رشته‌ای که گزارش می‌کند، باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد.

او افزوده بود: متاسفانه در شهرستان‌های ما به چشم می‌خورد که گزارشگران ما بی‌طرفانه گزارش نمی‌کنند. در تلویزیون به دلیل اینکه ۷۰ درصد تصویر است و ۳۰ درصد گوش کردن، گزارشگر هر چه بگوید و بیننده هم هر چقدر دقت کند، ۳۰، ‌ ۴۰ درصد بیشتر نمی‌گیرد؛ به دلیل اینکه حواسش همه به تصویر است. اما در رادیو ۱۰۰ درصد گوش است؛ بنابراین باید گزارشمان نسبت به تلویزیون متفاوت باشد.

اسکویی بار دیگر تاکید کرده بود: مساله‌ی بی‌طرفی خیلی مهم است که متاسفانه در شهرستان‌ها می‌بینیم و خیلی واضح است. این جانبداری در تمام رشته‌ها از جمله فوتبال، والیبال، بسکتبال، ‌ هندبال و همه اینها کاملا به چشم می‌خورد.

اسکویی با توصیه بر اینکه در تلویزیون گزارشگر نباید زیاد صحبت کند به دلیل اینکه تصویر به کمکش می‌آید، خاطرنشان کرد: متاسفانه گزارشگران جوان شهرستانی ما همین طور هزار ماشاء‌الله پشت سر هم در تلویزیون صحبت می‌کنند.

با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم

اسکویی با توصیه نسبت به اینکه گزارشگر باید مطالعه‌ی زیادی داشته باشد و بداند جریان بازی از چه قرار است، گفته بود: الان مثل گذشته نیست، یک بچه پنج، شش ساله هم می‌تواند از من ایراد بگیرد. کوچکترین اشتباه و غلطی که داشته باشیم تماس می‌گیرند و می‌گویند. خیلی باید حواسمان جمع باشد و دقت و مطالعه کنیم و با اطلاعات کافی مسابقه را گزارش کنیم.

تاکنون هیچ گافی نداده‌ام/با دل و جان کار کردیم

اسکویی از سال ۴۵ در تلویزیون بود و سپس در ‌سال ۶۸ به رادیو آمد. تاکید می‌کرد که تاکنون هیچ گافی نداده‌ام، اینکه چیزی را جابه جا بگویم، نه این کار را نکرده‌ام. نمی‌خواستم هیچ ایرادی از من نه در تلویزیون و نه در رادیو گرفته شود.

او درباره‌ی افتتاح رادیو ورزش گفته بود: رادیو ورزش هشت تیرماه سال ۷۸ افتتاح شد و آقای جهانی، ندیری، شادابی و من چند نفری بودیم که به عنوان موسسان و بانیان شبکه ورزش حضور داشتیم. همگی با دل و جان کار کردیم و امروز شبکه ورزش جای خود را در بین همه باز کرده است.

در پخش بعضی از جمله فوتبال و جام جهانی حتی از تلویزیون جلوتر هستیم

اسکویی به رادیو بسیار عِرق داشت؛ «به جرأت می‌توانم بگویم در پخش بعضی مسابقات، از جمله فوتبال و جام جهانی، رادیو ورزش از تمام رادیوها و حتی از تلویزیون جلوتر است؛ به عنوان مثال زمانی که به همراه تیم‌ها به مسابقات کانادا رفته بودم، در مسابقات وزنه‌برداری آقای رضازاده مسابقه داشت و من هم با یک موبایل گزارش می‌کردم. اما در تلویزیون اینگونه نیست وقتی در المپیک ۲۰ رشته داریم تلویزیون نمی‌تواند پخش مستقیم همزمان داشته باشد. اما ما در رادیو همزمان می‌توانیم پوشش دهیم؛ بنابراین در اینجا از همه جلو می‌افتیم.»

ما شدیم شبکه ماشین! کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم

این گزارشگر پیشکسوت با خنده چنین اظهار کرده بود: ما شدیم شبکه ماشین! همه برنامه‌هایمان را گوش می‌دهند؛ البته مخاطبان انتظار پخش مستقیم همه مسابقات را از ما دارند و این کار ما را یک مقدار سخت کرده است. باید دقت کنیم از اینکه هستیم بالاتر برویم.

اسکویی با بیان اینکه تا چه میزان دامن زدن به حاشیه‌های ورزشی در دستور کار رادیو ورزش است؟ گفته بود: ما در حال حاضر کاری می‌کنیم حاشیه‌مان کمتر باشد و به اصل قضیه بپردازیم. در موارد مختلف برنامه‌های علمی داریم که شاد هستند و واقعا یک تلاش همه‌جانبه است؛ به گونه‌ای که کسی نمی‌تواند بگوید ما ساعت‌ها استراحت و بیکاری داریم، همه در تلاشند و ارتباط زیادی با مسؤولان و دست‌اندرکاران ورزشی داریم بلافاصله موضوعات و انتقادات را مطرح می‌کنیم. با توجه به کارهایی که انجام می‌دهیم کسی از ما قبول نمی‌کند درجا بزنیم.

احتیاج به رادیو ورزش ۲ داریم

او با اشاره به اینکه یک رادیو به مدت ۲۴ ساعت برای ما باز هم کم است، با توجه به اینکه برنامه‌های خیلی متنوعی داریم، گفته بود: زمانی که پخش مستقیم داریم برنامه‌هایی که در آن ساعت پخش می‌شوند پخش نمی‌شوند، به هر حال بیننده توقع دارد برنامه‌ی خودش را پخش کنند و این برنامه هم شنونده‌ی خاص خودش را دارد. در اینجاست که احتیاج به شبکه‌ی دیگری تحت عنوان «رادیو ورزش» داریم تا اینگونه برنامه‌ها در ساعات مشخص خود پخش شوند. خوب است اگر «رادیو ورزش ۲» ایجاد شود، در این صورت هم شنونده‌هایی که برنامه دوست دارند، گوش می‌دهند و هم شنونده‌هایی که پخش مستقیم مسابقات را دنبال می‌کنند گوش می‌دهند.

اولین گزارش فوتبالم در کنار استادم آقای بهمنش بود

مسعود اسکویی سپس از همکاری‌اش با عطاء‌الله بهمنش گفته؛ «در تلویزیون قبل از انقلاب با آقای بهمنش همکاری داشتم، مسابقات مختلفی رفتیم که او گزارش می‌کرد و من هم در کنارش بودم. اولین گزارش من در سفر به کویت و بازی پرسپولیس با تیم القادسیه و دو تیم دیگر بود که از طرف تلویزیون من و آقای بهمنش رفته بودیم من در آنجا برای اولین بار بود که گزارش فوتبال می‌کردم ۱۰ دقیقه آقای بهمنش گزارش می‌کرد پنج دقیقه هم من گزارش می‌کردم.»

او در پایان گفت‌وگویش با ایسنا بار دیگر تاکید کرده بود: خیلی سخت بود که از تلویزیون به رادیو آمدم اما حالا با جان و دل گویندگی و کارم را دوست دارم و تاکنون که به اینجا رسیدم، بسیار به کارم عشق می‌ورزم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • واکنش وزیر ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه های استقلال و پرسپولیس
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب