Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سمیه پرواز» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار کرد: با شروع فصل تابستان و آغاز گرما و تعطیلی مدارس استقبال خانواده‌ها به سمت استخر و مکانهای آبی بیشتر از فصول دیگر در سال است، چرا که شنا در این فصل باعث شادی، طراوت و نشاط جسم و روح شده و تبدیل به پرطرفدارترین ورزش در فصل تابستان می‌شود.

وی افزود: اما متاسفانه در این زمینه هر ساله با مشکلات و خطراتی به لحاظ ایمنی و غرق شدگی افراد خصوصا در دریا، رودخانه و سدها روبرو هستیم که به دلیل نبود استخرهای مناسب و استاندارد در بعضی مناطق است و بی احتیاطی افرادی که به اصول و فنون شنا تسلط کافی نداشته و در مکان‌های ممنوعه به شنا کردن می‌پردازند، دلیل دیگر محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس ارشد تربیت بدنی و مربی آمادگی جسمانی و شنا با بیان اینکه برای پیشگیری از غرق شدگی و تلفات جانی در مکانهای آبی دو راهکار مهم باید مد نظر خانواده‌ها و مسئولین قرار گیرد، ادامه داد: والدین باید در کلاس‌های آموزشی در استخرهای مجهز به امکانات و زیر نظر مربیان مجرب به آموزش شنا پرداخته و فرزندان را از کودکی به یادگیری مهارت‌ها، اصول و فنون شنا از طریق آموزش تشویق و ترغیب کنند.

پرواز گفت: راهکار مهم دیگر که بر عهده‌ مسئولین و هیئتها است، مجهز کردن سواحل، از طریق حضور ناجیان غریق، نصب بروشورهای آموزشی، و تابلوی قوانین و مقررات استفاده از دریا، سدها و رودخانه‌ها است.

وی یادآور شد، با توجه به محبوبیت شنا در بین  مردم و استقبال فراوان عموم به سمت استخرها، خصوصا در فصل تابستان جهت پیشگیری از انواع بیماری‌ها، مربیان موظفند آموزشهای لازم را در رابطه با رعایت بهداشت فردی آموزش و ارائه دهند.

این مربی ورزش شنا از همراه داشتن لوازم شخصی مانند مایو، عینک، گوش گیر، حوله، دوش گرفتن قبل و بعد از شنا، استفاده از گوش گیر و خشک کردن گوش با حوله و سشوار برای پیشگیری از عفونت گوشها، استفاده از عینک شنا برای جلوگیری از تورم و قرمز شدن چشمها به عنوان بخشی از این آموزش ها یاد کرد.

وی یادآور شد، شنا کردن باعث ایجاد آرامش، احساس راحتی و نشاط و افزایش قابلیت‌های جسمانی مانند استقامت، دستگاه تنفس و گردش خون، قدرت، استقامت، سرعت و انعطاف پذیری بدن خصوصا شانه‌ها و مچ پا می‌شود.

این مربی آمادگی جسمانی اضافه کرد، شنا به دلیل درگیر بودن کل بدن و عضلات از فرمدهی و کالری سوزی بالایی برخوردار هست، محدودیت سنی ندارد و کمترین آسیب در بین دیگر ورزشها را دارا است.

پرواز ادامه داد: در آخر توصیه من این است که آموزش شنا برای همه امری بسیار مهم و ضروری می‌باشد، به امید روزی که از طریق آموزش اصولی و صحیح و رعایت مسائل ایمنی دیگر شاهد غرق شدن و از دست دادن جان عزیزان و هموطنانمان در مکانهای مختلف آبی نباشیم.

برچسب‌ها استخر کودک غرق شدگی آموزش آمادگی جسمانی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استخر کودک غرق شدگی آموزش استخر کودک غرق شدگی آموزش آمادگی جسمانی کرمانشاه غرق شدگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با توجه به دلایل متعدد و پیشرفت تکنـولوژی و عدم آشنــایی به تأثیر حرکات بدنی صحیح، انسان امروزی دچار کم یا بی حرکتی شده است تا جایی که دچار ضعف، سستی و بیماری‌های گوناگون گردیده است و از نظر جسمانی باعث شده توانایی انـجام خیـلی کارهارا نداشته باشد و به لحاظ شکل ظاهری دچـار ناهنجاری شده است.

عامل اصلی خیلی از بیماری‌ها فقدان فعالیت‌های بدنی است و همچنین استفاده نا صحیح از عضلات که سبب شکل گیری و ضعف وناتوانی شده و منجر به ناهنجاری‌های اندام‌های فوقانی وتحتانی می‌گردد و باعث تغییر شکل وضعیت بدنی و اندام انسان می‌شود.

این ضعـف وناتـوانی نه تنها شکـل ظاهری را تغییــر داده بلکه یکی از عوامل انزوا و افسـردگی است، در ضـمن باعث فشار بر روی مفـاصل زانـو، کمـر و آرتروز زودرس است. در جامعه کنونی بسیاری از نوجوانان، جوانان و بزرگسالان از ناهنجاری‌های قامتی رنج می‌برند: داشتن شانه‌ای افتاده، زانویی پرانتزی، سر به جلو و...

تصمیم داریم در یک سلسله نوشتار به مبحث حرکت اصلاحی و هر جلسه یک عارضه اسکلتی-عضلانی بر اساس منابع و کتب علمی بپردازیم:

موضوعات مورد بحث در حرکات اصلاحی:

*بررسی ضعف‌ها و ناهنجاری‌های اکتسابی دستگاه استخوانی، عضلانی و مفصلی افراد است. 

*این ناهنجاری‌ها عموما در اثر عادات حرکتی نامناسب، فقر حرکتی، شرایط نامناسب محیطی و با مشخصه‌های تدریجی بودن، بویژه در دوران کودکی و سنین رشد اتفاق می‌افتد.

*این ناهنجاری‌ها هنوز شدید نیستند که به جراح سپرده شوند لذا با حرکات اصلاحی و درمانی قابل اصلاح می‌باشند.

*به زبان دیگر موضوع حرکات اصلاحی تعادل ساختار فیزیکی بدن یا همان وضعیت بدنی (قامت) است.

تغییرات وضعیت بدنی

در دوران جنینی ستون فقرات فقط یک انحنا دارد که از سر شروع می‌شود و تا ناحیه خاجی ادامه می‌یابد. در دوران نوزادی دو خمیدگی عمده (هر دو انحنا در ناحیه سینه و خاجی به طرف جلو). با حرکات سر و گردن نوزاد در حدود ۶ ماهگی انحنای گردنی (انحنای سوم) شکل می‌گیرد (تحدب به جلو). با شروع نشستن و چهار دست و پا رفتن انحنای کمری (انحنای خفیف چهارم) ظاهر می‌شود (تحدب به جلو). (به دلیل بزرگی کبد و بالا بودن مرکز ثقل کودک برای ایستادن و راه رفتن حالت نا پایداری دارد. برای جبران این حالت یک خمیدگی شدید کمری –لوردوز- برای حفظ تعادل ایجاد می‌کند). در اولیل راه رفتن و ایستادن پا‌های کودک حالت پرانتزی دارد این تا ۱۸ ماهگی ادامه داشته و به تدریج در حدود ۳.۵-۳ سالگی با یک حالت ضربدری ادامه می‌یابد. این حالت در حدود ۷-۶ سالگی از بین می‌رود.

وضعیت بدنی

قرار گرفتن بخش‌های مختلف بدن به ترتیب نسبی به منظور انجام یک فعالیت خاص
   همچنین:
*یعنی ترکیب ساختار مفاصل بدن در هر لحظه از زمان
*یعنی ارتباط قسمت‌های مختلف بدن نسبت به خط ثقل
*یعنی ترتیب قرار گرفتن صحیح و متناسب اجزای بدن
*اثر کارآیی مکانیکی بر سیستم عصبی عضلانی در وضعیت قائم (ارتوپدی)

* از نظر تیپ شناسی:

قرار گرفتن بدن به این ترتیب است که سر در حالت مستقیم، نگاه به طرف جلو، ران کاملا صاف، زانو‌ها نسبت به ران‌ها در زاویه صحیح، انگشتان پا در حالت مستقیم و پاشنه‌ها نیز در یک امتداد قرار داشته باشند. 

خط فرضی ثقل

خطی است که از مرکز ثقل بدن می‌گذرد و بر مرکز سطح اتکا که معمولا در میان دو پا است عمود می‌شود. به هر میزانی که این خط از نزدیک یا مرکز ثقل بگذرد بدن در حالت تعادل خواهد بود.    عبور خط فرضی ثقل را در بدن می‌توان از سه نما بررسی کرد. نحوه قرارگیری بخش‌های مختلف اسکلت آدمی نسبت به این خط؛ شاخص اصلی تشخیص ناهنجاری‌ها در حرکات اصلاحی است.


وضعیت بدنی استاندارد/ مطلوب/ بهینه در نمای جانبی
 

وضعیت استاندارد در نمای قدامی و خلفی

دکتر میثم اللهمرادی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
مربی رسمی فدراسیون جهانی بدنسازی و پرورش اندام IFBB

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • حرکات اصلاحی و ورزشی چطور به بهبود مشکلات جسمانی کمک می‌کند؟
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد