Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: آموزش عمومی شنا و نجات غریق برای کاهش سوانح و حوادث در مناطق ساحلی و دریایی هرمزگان در دستور کار دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، در هفته‌های اخیر هرمزگان شاهد غرق شدن شماری از هم استانی‌ها در سواحل و رودخانه‌های فصلی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از جمله این فرق شدگی‌ها میخوان به حادثه میناب و بندرعباس اشاره کرد که طی آن 3 کودک جان خود را به علت آشنا نبودن با فن شنا و شناکردن در محیط غیر ایمن و غیرمجاز از دست دادند. 

از همین رو نیاز آموزش شنا و وجود غریق نجات از جمله نیازهایی است که بایستی در استان هرمزگان و مناطق ساحلی باید بیشتر به آن توجه شود تا شاهد رخ دادن اتفاقات ناگوار این چنینی نباشیم. 

علی رئوفی در جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان با اشاره به اهمیت آموزش عمومی مردم در چگونگی استفاده ایمن از سواحل و مناطق مستعد شنا، اظهار کرد: برای کاهش سوانح در مناطق ساحلی و مناطق مستعد شنا نظیر رودخانه‌ها، موضوع مهم آموزش عمومی شنا و نجات غریق در دستور کار دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار گیرد.

وی افزود: حوادث و سوانح در مناطق ساحلی و حادثه خیز هرمزگان نسبت به میانگین کشوری بالاست و ضروری است تدابیر لازم برای کاهش حوادث نظیر غرق شدگی در دستور کار دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: هشدارهای لازم در مناطق ساحلی، رودخانه‌ها، برکه‌ها و استخرها که احتمال غرق شدگی بالاست داده شود تا افراد با احتیاط بیشتر و لازم اقدام به شنا کنند.

رئوفی گفت: هرمزگان قریب به دو هزار کیلومتر از نوار ساحلی برخوردار است که این مهم ضرورت آگاهی بخشی مردم در چگونگی استفاده از مناطق ساحلی برای شنا را جهت کاهش مخاطرات احتمالی دو چندان کرده است.

وی افزود: رسانه‌های جمعی از جمله صداوسیما، خبرگزاری‌ها و شبکه‌های اجتماعی، بنر و بروشور ظرفیت‌های خوبی است که می‌توان با بهره گیری از آنها آموزش همگانی را در چگونگی استفاده از سواحل در دستور کار قرار داد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان با تاکید بر نصب تابلوهای راهنما در مناطق ساحلی ایمن، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی ذیربط تابلوهای راهنمایی را در مناطق ساحلی ایمن برای شنای بدون دغدغه مردم نصب کنند.

رئوفی افزود: هشدارهای هواشناسی در خصوص رخدادهای جوی در کاهش تلفات و خسارات در مناطق ساحلی و دریایی بسیار موثر است و ضروری است بیش از پیش به این هشدارها توجه شود.

قزوین| میراث فرهنگی نسبت به استقرار غریق نجات در دریاچه اوان اقدام کندامکانات ویژه غریق نجات به چهارمحال و بختیاری و سیستان و بلوچستان اختصاص می‌یابد"بسیج ورزشکاران" با "هیئت غریق نجات" در سواحل استان گیلان همکاری مشترک می‌کنند

انتهای پیام/864/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی ذیربط مناطق ساحلی دستور کار رودخانه ها غریق نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جان ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹ دریانورد در چهار عملیات جداگانه در شرایط نامساعد جوی در آب‌های استان از شرایط اضطرار خارج و نجات یافتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، اسماعیل مکی‌زاده با اشاره به نجات 29 دریانورد در آب‌های استان افزود: با وجود هشدارهای اعلام شده اما برخی از دریانوردان استان مبادرت به دریا روی در شرایط نامساعد جوی کرده که این بی‌توجهی باعث ایجاد شرایط اضطرار و خطر برای این دریانوردان شد.‌

وی با بیان اینکه شرایط نامساعد جوی حاکم بر استان از روزها قبل اطلاع‌رسانی شده بود، در توضیح جزیبات این چهار عملیات نجات گفت: یک فروند کشتی به دلیل به گل نشستن در 4 مایلی جنوب اسکله بهمن قشم دچار اضطرار شد که با اعزام تیم جستجو و نجات دریایی(ناجی 19) به محل 13 نفر از سرنشینان این شناور از شرایط اضطرار خارج شدند.

به گفته معاون اداره‌کل بنادر هرمزگان؛ یک فروند قایق صیادی نیر با 6 سرنشین در پنج مایلی جنوب بندر شهید حقانی به دلیل نقص فنی و شرایط نامساعد جوی دچار اضطرار شده بود که توسط ناجی 15 نجات پیدا کرد.‌

مکی‌زاده گفت: همچنین یک فروند قایق صیادی با سه نفر سرنشین در 6 مایلی جنوب شرق جزیزه هرمز به دلیل اتمام سوخت و شرایط نامساعد جوی اعلام اضطرار کرده که با اعزام شناور Rib سرنشینان این شناور نیز نجات یافتند.

وی اضافه کرد: در عملیات دیگری یک فروند لنج در هشت مایلی جنوب جزیره هرمز دچار حریق شد که هفت نفر از سرنشینان آن نیز توسط قایق های همیار ناجی و ناجی 15 و 19 نجات پیدا کردند.

لازم به ذکر است، تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار می‌توانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره 1550 تماس بگیرند.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران
  • نجات ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • نجات جان ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • هشدار هواشناسی در مازندران
  • نجات پسر ۶ ساله که دچار غرق شدگی شده بود
  • آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد
  • باران سیل‌آسا و طوفان در ۲۴ استان | سیل و صاعقه در کمین مردم این مناطق | خطر غرق شدن شناگران و قایق‌ها در سواحل ۲ استان
  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • صدور هشدار هواشناسی برای ارتفاعات مازندران
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند