Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید ملک‌الکلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: نجات غریق به فردی گفته می‌شود که با تمام فنون شنا آشنا باشد و برای حفظ و نگهبانی از جان شناگران آموزش دیده است.

وی اظهار کرد: نجات غریق رشته‌ای همگانی است و به کسانی که در شنا دچار مشکل شوند آموزش‌های لازم ارایه می‌دهد.

‌وی افزود: مربی شنا باید آشنایی کاملی با شنا داشته باشد و به چهار رشته کرال سینه، قورباغه، پروانه و کرال پشت احاطه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملک‌الکلامی گفت: امتحانات بیشتر در رشته کرال سینه و قورباغه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه آموزش نجات غریق در راس برنام‌ های هیات قرار دارد، ارائه آموزش‌های فنون نجات غریق و استعدادیابی دانش‌آموزان را از برنامه‌های هیات برشمرد.

وی با اشاره به اینکه رشته نجات غریق در میان بانوان و آقایان طرفدران زیادی دارد، گفت: شیوع ویروس کرونا از اسفند سال گذشته منجر به متوقف ماندن آموزش‌ها شده است.

ئییس هیات نجات غریق کردستان یادآور شد: در این راستا در برنامه‌های آموزشی هر دوره بیش از ۶۰ نفر ثبت‌نام و در هر دوره تعداد ۳۵ نفر به کلاس‌ها ورود می‌کنند.

وی اظهار کرد: در شهرستان‌های سقز، بانه، قروه و بیجار مدرس شنا حضور دارد و دیگر نیاز به تردد به استان نیست.

ملک‌الکلامی یادآوری کرد: هم اکنون از نظر مربی هیچگونه مشکلی در استان وجود ندارد و مربی بدون مجوز هیات نمی‌تواند کلاس برگزار کند.

وی پرداخت هزینه سنگین اجاره‌بهای استخر را از مشکلات رشته نجات غریق در کردستان عنوان کرد و گفت: برای هر دوره آموزشی نجات غریق ماهانه ۶ میلیون تومان هزینه مورد نیاز است که حمایت‌های ورزش و جوانان استان پاسخگوی نیاز این رشته ورزشی در کردستان نیست.

رئیس هیات نجات غریق و شنا استان کردستان ادامه داد: در رده سنی ۱۶ سال آموزش‌های نجات غریق به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

به گفته وی، هر سال تیم‌ها به مسابقات بزرگسالان و استعدادیابی کشور اعزام می‌شوند و کردستان هر ساله موفق به کسب مدال‌های مختلف کشوری شده‌اند.

رئیس هیات نجات غریق استان کردستان گفت: کرونا از میان تمام رشته‌های ورزشی بیشترین آسیب را به نجات غریق و شنا وارد کرده است و صاحبان مدیریت استخر متحمل خسارت زیادی شدند.

به گفته وی، کردستان در اولین دوره مسابقات استعدادیابی کشور در سال ۹۸ مقام سوم کشوری را کسب کرد.

ملک‌الکلامی، غواصی و آب درمانی را زیر مجموعه رشته‌های نجات غریق دانست و گفت: حرکات درمانی برای افرادی که در ناحیه کمر، گردن و زانو دچار مشکل هستند زیر نظر مربی حرکات اصلاحی و تمرینی انجام می‌شود، رشته آب درمانی را مربیان آب درمانی انجام می‌دهند.

به گفته وی، دو مدرس غواص بین‌المللی در تمام کلاس‌های غواصی تابستان در استان حضور دارند.

هم اکنون ۲۸ استخر در استان دایر است که از این تعداد ۱۵ استخر در سنندج قرار دارد، همچنین ۱۷ مدرس شنا و نجات غریق در استان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۸۵

منبع: فارس

کلیدواژه: نجات غریق استان کردستان کردستان ورزشی نجات غریق ملک الکلامی نجات غریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۸۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارندگی های شدید در کردستان تا روز جمعه

علی پناهی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: تا روز جمعه شرایط برای بروز بارش‌های سیلابی در استان وجود دارد که عمده بارش‌ها برای نوار غربی و جنوبی استان براورده شده است.

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی کردستان افزود: با توجه به ماهیت بارش های بهاری، امکان رعد و برق، آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن رودخانه‌ها پیش بینی می شود.

وی با اشاره به اینکه این سامانه بارشی بیشتر در بعدازظهر‌ها و شب‌ها فعال خواهد بود، بیان کرد: برای روز‌های شنبه و یکشنبه در حد احتمال بارندگی خواهیم داشت و مجددا از رو دوشنبه سامانه بارشی دیگر وارد استان خواهد شد.

پناهی به میزان بارش‌ها در طول ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: بیشترین میزان بارش‌ها در سروآباد با ۱۳ میلی متر، حاجی ممدان ۹ میلی متر، سلین ۷ میلی متر و اویهنگ و کامیاران با ۶ میلی متر گزارش شده است.

در طول شبانه روز گذشتته بیشترین دمای هوا در سلین با ۳۰ درجه سانتی گراد و کمترین در بهارستان با ۸ درجه به ثبت رسید. دمای‌های سنندج (مرکز استان) نیز بین ۱۳ و ۲۵ درجه سانتی گراد در نوسان بود.  

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • بیشترین بارش باران در کوهپایه اصفهان ثبت شد/تداوم روند کاهشی دما
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • بهار کتاب ایران؛از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • ‌معلم چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟ + فیلم
  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • تداوم بارندگی های شدید در کردستان تا روز جمعه
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند