Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: آموزش و پرورش با زنگ تربیت بدنی به دنبال اجتماعی کردن دانش‌آموزان است، انجام برخی از رشته‌ها مثل ژیمناستیک و شنا در داخل مدرسه امکان‌پذیر نیست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ حسن بابوئی، رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی، در گفت‌وگو با خبرنگار برنا در رابطه با اهمیت ورزش در مدارس برای حفظ سلامتی دانش آموزان اظهار کرد: ما دو بخش فعالیت ورزشی داریم، یک بخش فعالیت‌های ورزشی است که داخل مدارس انجام می‌شود و به آن مسابقات یا رشته‌های ورزشی آموزشگاهی می‌گوئیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بخش شامل رشته‌‌هایی می‌شود که قابل اجرا هستند، مثل بسکتبال، والیبال، هندبال، فوتسال، تنیس روی میز، بدمینتون و... در بخش دوم یک‌سری رشته‌های ورزشی دیگر داریم که دانش‌آموزی هستند اما در کانون‌های ورزشی ما به آن پرداخته می‌شود. بسیاری از رشته‌ها مثل جودو، کشتی، شنا، دوومیدانی، ژیمناستیک و ... که دانش آموزان به آن‌ها علاقه‌مند هستند، در سطح کانون‌های ورزشی فعالیت می‌کند و اردوهای این رشته‌ها برگزار می‌شود.

او ادامه داد: در بخش اول معلمین تربیت بدنی مدارس به آن می‌پردازند اما در بخش دوم مربیان تخصصی خاص آن رشته‌ها را داریم. البته معلم‌های تربیت بدنی داریم که در رشته‌های مختلف، متخصص هستند، مثلا معلم ورزشی داریم که مربی تکواندو یا جودو است. مسابقاتی که فدراسیون ورزش دانش‌آموزی هر ساله برگزار می‌کند شامل تعدادی از رشته‌های کانونی به اضافه رشته‌های آموزشگاهی است. نزدیک به 35 سال است که مسابقات آموزشگاه‌ها برگزار می‌شود، حتی قبل از انقلاب جسته و گریخته رویدادهای این چنین برگزار می‌شده و رقابت‌های آموزشگاهی سابقه طولانی دارد.

رئیس فدراسین ورزش دانش‌آموزی گفت: اگر بخواهیم به این نکته از لحاظ اجرایی نگاه کنیم، یعنی تا چه اندازه اجرای یک‌سری رشته‌ها در مدارس ممکن است. ساعت فعالیت مدارس مشخص است، از ساعت 7 و نیم صبح شروع می‌شود تا یک بعدازظهر، پس در این مدت نمی‌توانیم ساعت نامحدودی را برای درس تربیت بدنی در نظر بگیریم که در آن ساعات به تمام رشته‌های ورزشی پرداخته شود. چون تعداد رشته‌ها بالاست و شاید نزدیک به 30، 40 رشته داشته باشیم اما 12 پایه تحصیلی بیشتر نداریم. همچنین امکان انجام تعدادی از رشته‌ها مثل ژیمناستیک و شنا را در داخل  مدرسه نداریم. آموزش و  پرورش با زنگ تربیت بدنی صرفا به دنبال پرورش قهرمان و مسائل این چنینی نیست بلکه می‌خواهد از طریق ورزش، دانش‌آموز را اجتماعی‌تر کند و احترام به قانون را به او بیاموزد تا کار گروهی را بیشتر دنبال کند. بنابراین برای حل این موضوع، ورزش مدارس به دو دسته تقسیم شده، یکی رشته‌های آموزشگاهی که داخل مدارس و در زنگ تربیت بدنی انجام می‌ شوند، به مابقی آن‌ها در کانون‌های ورزشی پرداخته می‌شود. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هفته تربیت بدنی ورزش دانش آموزی زنگ تربیت بدنی رشته ها مثل دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند

محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تهیه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت : الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده و قرار شده این الگو در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود.

وی افزود: از مهرماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی اضافه کرد: قرار شده مهر ماه امسال ۵۰ درصد مدارس غیردولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی اشاره‌ای به آثار مثبت اعمال معدل امتحانات نهایی در نتیجه آزمون سراسری داشت و گفت: نتیجه اجرای این طرح در مناطق محروم به خوبی خود را نشان داد. به عنوان مثال در استانی مثل کرمانشاه در حالی که در گذشته هیچ رتبه برتری در کنکور نداشتیم، سال گذشته دو رتبه برتر کنکور و ۲۷ رتبه زیر ۱۰۰ و بیش از۲۷۰ رتبه زیر هزار داشتیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه بنا داریم امسال روی دو موضوع کیفیت بخشی به نظام آموزشی و تقویت مدارس دولتی به عنوان دو مطالبه اصلی مقام معظم رهبری در حوزه تعلیم و ترتیب تمرکز کنیم، گفت: در جهت کیفیت بخشی به نظام آموزشی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. 

وی اشاره‌ای هم به اجرای طرح شهید سید محمدسعید جعفری در استان داشت و گفت: در این طرح اردو‌های دانش‌آموزی به عنوان بستری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته و این طرح در نهایت شناسایی استعداد‌های دانش آموزان را دنبال می‌کند.

محمدی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در راستای تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، گفت: در ۱.۵ سال گذشته قریب ۶۰ مکان ورزشی با هدف نهادینه کردن ساحت زیستی بدنی در مدارس استان کرمانشاه ایجاد شده است.

وی با اشاره به افزایش سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها گفت: سهم آموزش و پرورش از اعتبارات عمرانی شهرستان‌ها از ۳۰ میلیارد تومان در سنوات قبل به ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته رسید و امیدواریم در بودجه امسال شاهد توجه بیشتر به آموزش و پرورش در اختصاص بودجه باشیم.

کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش استان در سطح کشوری، کسب رتبه برتر شورای تحقیقات آموزش و پرورش و نیز رتبه برتر در اجرای پروژه مهر از مهمترین افتخارآفرینی‌های دستگاه تعلیم و تربیت استان کرمانشاه در سال گذشته بود که محمدی از آنها یاد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان