Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@05:54:44 GMT

آموزش شنا و نجات غریق را از پایه اجباری کنیم

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۴۴۶۸

آموزش شنا و نجات غریق را از پایه اجباری کنیم

ایسنا/کرمانشاه رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی گفت: باید به سمت آموزش اجباری شنا و نجات غریق برای رده‌های سنی پایه در کشور پیش برویم.

ایلخان نوری در مجمع انتخابات ریاست هیات نجات غریق استان کرمانشاه که امروز(17 آذر) برگزار شد، برلزوم توسعه شنا و نجات غریق در کشور تاکید کرد و گفت: امروزه اکثر کشورهای دنیا به سمتی می‌روند که برخی از رشته‌ها همانند شنا و نجات غریق را برای رده‌های سنی پایه و کودکانشان اجباری می‌کنند و ما نیز باید به این سمت برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: دستیابی به این هدف قطعا با کمک و همراهی آموزش و پرورش میسر خواهد بود. ما هم درحال حاضر با این نهاد تعامل خوبی داریم، اما در شهرستان‌ها باید این تعاملات را بیشتر و از امکانات آموزش و پرورش برای توسعه رشته خود استفاده کنیم.

رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی همچنین به نزدیکی دو رشته شنا و نجات غریق به هم اشاره کرد و افزود: هیات‌های نجات غریق 28 استان از 31 استان کشور ارتباط و تعامل بسیار نزدیکی با هیات‌های شنا دارند، اما متاسفانه در چند استان حواشی و اختلافاتی بین این هیات‌ها ایجاد شده که باید برطرف شود.

وی اضافه کرد: شنا و نجات غریق و غواصی رشته‌های مکمل هم هستند، چرا که هر شناگری نجات غریق می‌شود و هر نجات غریقی مسلط به شنا کردن است، برای همین اگر بتوانیم هیات‌های استانی این رشته‌ها را به هم نزدیک کنیم، قدرت ورزش‌های آبی در کشور افزایش پیدا می‌کند.

نوری در ادامه پرورش نیروهای متخصص، نظارت بر اماکن آبی و نجات جان انسان‌ها را از اصلی‌ترین وظایف فدراسیون نجات غریق در کشور دانست و گفت: در مرحله بعدی این اولویت‌ها، باید بُعد قهرمانی را مورد تاکید قرار دهیم.

وی در ادامه به جایگاه خوب نجات غریق و غواصی کرمانشاه در سطح کشور اشاره کرد و گفت: این استان هم در بحث مدرسان این رشته و هم در بحث قهرمانی ظرفیت‌های بالایی در کشور دارد.

رئیس فدراسیون نجات غریق همچنین با اشاره به انتخاب اولین زن رئیس هیات نجات غریق کشور در کرمانشاه، عنوان کرد: امیدوارم جامعه نجات غریق استان کرمانشاه برای پیشبرد اهداف این هیات با رئیس جدید آن همدلی و همراهی داشته باشند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فدراسیون نجات غریق كرمانشاه استانی ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند
  • قول باشگاه فولاد ‌خوزستان برای تشکیل تیم قایقرانی
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم