Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا؛ محسن رضوانی، رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلوریال در گفتگو با خبرنگار برنا درخصوص عملکرد تیم ملی جوانان ایران در مسابقات قهرمانی جهان مجارستان بیان کرد: شنا یک ورزش کاملا تخصصی و مهندسی است اگر بگویم شما شنا و دوومیدانی را با هیچ رشته‌ای نمی‌توانید مقایسه کنید، گزاف نگفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه به عنوان رییس فدراسیون بلکه به عنوان یک پیشکسوت این رشته بسیار خوشحال هستم، به دلیل این که راه جوانان ما باز شده است.

وی اظهار داشت: وقتی یک شناگر ایرانی بین 110 شناگر که از سرتاسر دنیا می‌آیند، جزو 20 نفر برتر قرار می‌گیرد، این اتفاق بزرگی است. اگر یک مدیریت درست، برنامه‌ریزی درست و امکانات باشد تا جوانان بتوانند درس بخوانند و ورزش کنند، شک نکنید در بازی‌های آسیایی بعدی جزو شناگرهای فینال خواهند بود.

رضوانی افزود: رکورد مهرشاد افقری در ماده 50 متر پروانه 24.80 است و فقط اگر سه دهم ثانیه پایین‌تر بود به فینال صعود می‌کرد و جزو 12 نفر برتر بود، این یعنی یک افتخار بزرگ برای شنای ایران.

رئیس فدراسیون شنا عنوان کرد: امیدوارم بتوانیم از این به بعد مدیریت کنیم تا برنامه‌های درستی داشته باشند. شک نکنید که روزهای خوبی را برای شنا خواهید دید. این نفرات بچه‌هایی هستند که روی آن‌ها کار شده است، حدود 30 شناگر خوب داریم که اگر بتوانیم این‌ها را به صورت گلخانه‌ای پرورش دهیم، می‌توانیم هر چهار سال منتظر مدال باشیم.

وی ادامه داد: دوره‌ بعدی المپیک جوانان چهار سال دیگر است و این نفرات نمی‌توانند به آن برسند اما شناگران خوبی در رده سنی 14-15 سال داریم که به دوره بعدی المپیک جوانان خواهند رسید. یک شناگر از 8 سالگی شروع به کار می‌کند و تازه الان آمده شده و جزو 20 نفر اول دنیا قرار می‌گیرد.

رضوانی گفت: ورزشکاران باید درست مکمل مصرف کنند و از نظر درسی خیال‌شان راحت باشد. این کار دست فدراسیون یا وزارت ورزش نیست و آموزش و پرورش باید همکاری کند تا قهرمانان آرامش خاطر داشته باشند. می‌توانیم در محیط مدارس ورزش‌های پایه را راه اندازی کنیم و آن‌ها را در این مسیر حرکت بدهیم.

خبرنگار: پرفام ذاکرانی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خبرگزاری برنا فدراسیون شنا شیرجه و واترپلو شنا جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۶۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است

وزیر ورزش و جوانان گفت: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک ایران که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویداد‌های مهم کسب مدال کنیم. با استعداد‌هایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعداد‌ها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشور‌ها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکاری است، اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتار‌های مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

کیومرث هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیاز‌های اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه‌ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد، تجلیل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دعوت ۱۲۴ مدال آور فدراسیون بدنسازی به مراسم تجلیل از قهرمانان
  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • معلمان ورزش در خط مقدم پرورش قهرمانان ورزشی هستند
  • تغییر نام باشگاه استقلال از مسیر قانونی ممکن است/ تجلیل از مدال‌آوران ایرانی با حضور رئیس جمهور
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • معلمان امشب منتظر هدیه دولت باشند؛ مبلغ چقدره؟
  • کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!