Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان بارون زاده رییس هیئت شنای کهگیلویه وبویراحمد در گفت و گو با خبرنگار گروه  استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ،گفت:استخر ها باید پروانه فعالیت داشته باشند و این پروانه ها باید پس از تایید توسط هیئت شنا و نجات غریق از سوی اداره ورزش و جوانان صادر شود. اما برخی از آنها بدون مجوز هستند و یا اگر مجوز دارند توسط اداره ورزش و جوانان بدون تاییدیه هیئت شنا و نجات غریق صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:آموزش شنا که در استخرهای استان اجرا می‌شود طبق قانون و مصوبه وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون شنا غیر قانونی است و بایستی این آموزش ها حتما در مدارس شنای ثبت شده و دارای مجوز فدراسیون انجام شود.

بارونی زاده گفت: باید بررسی شودبا وجود نبود مدرسه شنا چگونه خانواده ها و آموزش وپرورش اجازه آموزش به فرزندان و دانش آموزان را می‌دهند.

رییس هیئت شنای کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: آموزش باید در چهار چوب مدرسه شنا و با مربیانی که هر ساله باز آموزی می‌شوند اجرا شود.

وی با بیان اینکه استخر داران برای اینکه سود بیشتری داشته باشند از کسانی استفاده می‌کنند که نه کارت مربی گری دارند و نه کارت باز آموزی اما در عوض مبالغ زیادی هم از مردم دریافت می کنند.

بارونی زاده تاکید کرد: سازمان تعزیرات حکومتی بایدنسبت به این موضوع واکنش نشان دهد.

وی افزود : در حین شنا اگر برای شناگران مشکلی ایجاد شود هییت شنا هیچ گونه مسؤولیتی در قبال آن ندارد.

بارونی زاده گفت: آموزش پرورش بداند که استخرها و مربیان شنا مجوز فعالیت ندارند وبا این وجود نباید طرح شنای دانش آموزان به راحتی در این استخرها اجرا شود.

انتهای پیام/غ

فعالیت استخرهای بدون مجوز

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ورزش و جوانان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۰۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ رسول قنبری گفت: شهرستان اسدآباد دارای ۱۲۰ واحد نانوایی بوده که سهمیه تخصیصی آرد به هر یک از این نانوایی‌ها شش کیسه است و به تبع آن به علت کم بودن تخصیص این سهمیه آرد تا حدودی با مشکل مواجه هستند.

او در ادامه از پلمب ۴۶ واحد صنفی متخلف این شهرستان در سال گذشته خبر داد و گفت: به منظور کنترل بازار در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار و ۲۰۰ مورد بازرسی از صنوف شهرستان انجام گرفت که در این رابطه ۱۷۷ پرونده صنوف متخلف به تعزیرات معرفی و ۴۶ مورد نیز پلمب شد.

رئیس اتاق اصناف اسدآباد در ادامه با اشاره به فعالیت ۴۷۰۰ کسبه دارای پروانه در شهرستان اسدآباد گفت: در سال گذشته ۵۷۰ مورد جواز کسب و پروانه جدید توسط اتاق اصناف برای واحد‌های صنفی شهرستان صادر شده است.

قنبری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم در این بین هنوز ۶۰۰ واحد صنفی بدون کسب پروانه در سطح شهرستان فعالیت دارند، اظهار کرد: در صورت شناسایی چنین واحد‌های صنفی بدون پروانه کسب علاوه بر اخطار لازم، برخورد می‌شود.

دیگر خبرها

  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • اولین گروه از عمره‌گزاران کهگیلویه‌وبویراحمد به سرزمین وحی
  • راه اندازی طرح آموزش مبلغان حجاب | ۴۰۰ نفر برای «استقناع هنرمندانه» آماده می‌شوند
  • ابراز نگرانی کمیسر عالی‌ حقوق بشر سازمان ملل از نحوه برخورد با دانشجویان معترض
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد