Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور با بیان اینکه آلودگی در دریایی خزر فزاینده است، گفت: ساکنان گیلان و مازندران از بیم آلودگی از شنا و آب‌تنی خودداری می‌کنند. آفتاب‌‌نیوز : دکتر بهروز ابطحی امروز در نشست تخصصی روز ملی دریای خزر که در دانشگاه گیلان برگزار شد، با بیان اینکه دریای خزر زیستگاه بزرگترین ماهیان استخوانی است، اظهار کرد: دریایی خزر خاستگاه مهم دانش، فناوری و تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این دریا زیستگاه مهمترین، بزرگترین و گرانترین ماده غذایی دریایی جهان یعنی همان خاویار استروژن نیز محسوب می‌شود.
رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور با اشاره به اهمیت توجه به پژوهش، آموزش دانشگاهی، آموزش عمومی و ترویج علمی، این موارد را از جمله اقداماتی برشمرد که می‌توان برای این دریا انجام داد.
وی با اشاره به ضرورت آموزش عمومی به همه افراد، آموزش عمومی را ضرورتی برای توسعه دریای خزر دانست.
ابطحی منحصر به فرد بودن، تنوع اقلیمی، ماهیان استخوانی بزرگ و خاویار تولیدی را از جمله ویژگی‌های بارز این منطقه دانست و گفت: پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی به سهم خود تلاش می‌کند فعالیت‌هایی که دانشگاه‌ها به جهت کمبود امکانات و تجهیزات نمی‌توانند انجام دهند، به عهده بگیرد.
به گزارش ایسنا، وی در پایان بر تمرکز در مسائل زیست محیطی در استان‌های گیلان و مازندران تاکید کرد و گفت: پژوهش‌های زیادی در حوزه دریایی خزر انجام می‌شود که متاسفانه بدون همگرایی است.  

کد خبر: ۵۳۹۵۲۰ تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۸

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دریای خزر آلودگی شنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۱۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد

مدیرعامل بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد مقدس با بیان مضرات استفاده از حمل‌ونقل شخصی گفت: امیدواریم ظرفیت حمل‌ونقل عمومی با آگاهی مردم و اسناد بالادستی و حمایت‌های حاکمیتی افزایش پیدا کند تا مشکلات ناشی از آلودگی هوا و ترافیک خصوصاً در کلان‌شهرها کاهش پیدا کند.

بهرام نکاحی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به جهت کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهر مشهد به عنوان دومین کلان‌شهر ایران خطوط ۳و ۴ قطار شهری مشهد مقدس به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بسیاری از نقصان‌ها در حوزه‌های عمومی و تخصصی ناشی از آگاهی نداشتن از معایب و مزایا و مدل‌های جدید است.

مدیرعامل بهره‌برداری شرکت قطار شهری مشهد گفت: علت روی آوردن به حمل‌ونقل شخصی در شهرها، سوءمدیریت، فرسودگی، تأخیرات اجرایی است و این موضوع یکی از علت‌های مهم آلودگی هوا شده است.

نکاحی گفت: امروزه ما با فرهنگ استفاده درست از ظرفیت‌ها و فرهنگ اولویت‌گذاری درست آشنا نیستیم.

وی با بیان مضرات استفاده از حمل‌ونقل شخصی خاطرنشان کرد: امیدواریم ظرفیت حمل‌ونقل عمومی با آگاهی مردم و اسناد بالادستی و حمایت‌های حاکمیتی افزایش پیدا کند تا مشکلات ناشی از آلودگی هوا و ترافیک خصوصاً در کلان‌شهرها کاهش پیدا کند.

کد خبر 749927

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • جنگ دریایی بی‌سابقه میان یمن و آمریکا و انگلیس | در ۴۸ساعت گذشته در دریای سرخ چه گذشت؟
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان