Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@09:15:10 GMT

کودک از چه سني مي تواند آموزش شنا ببيند؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۹۱۳۳۱

خبرگزاري آريا -
فکر مي کنيد ماهي کوچولو شما به شنا کردن علاقه دارد؟ اگر نشانه هايي که در اين مقاله به آن اشاره کرده ايم را در کودک مشاهده مي کنيد، به معناي اين است که آمادگي شرکت در کلاس هاي آموزش شنا را دارد و بهتر است با دقت کافي و با توجه به نکات ذيل کلاس شناي مناسب را براي کودک انتخاب کنيد.

اگر کودک مثل ماهي با آب بازي مي کند، وقت آن رسيده که او را در يک کلاس شنا ثبت نام کنيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق نظر انجمن متخصصين اطفال امريکا، آموزش و يادگيري شنا براي کودکان نوپا و يا حتي بزرگتر اجباري نيست، به همين دليل نبايد کودک را مجبور به شرکت در کلاس شنا کنيد. اما اگر به نظر مي رسد فرزند دلبند شما دوست دارد در فضايي بزرگتر از وان يا تشت حمام آب بازي کند، دليلي وجود ندارد که آموزش شنا را به تعويق بيندازيد. در واقع، برخي شواهد حاکي از آن است که احتمال غرق شدن کودکان بالاي يک سال در صورتي که آموزش رسمي شنا ببينند بسيار کم است و اين واقعيت دليل بسيار محکمي براي ثبت نام هر چه سريعتر کودک در کلاس هاي شنا است.

چطور مي توانيد بفهميد که زمان مناسب فرا رسيده است؟
اگر کودک قادر است دستورالعمل ها را دنبال و از آنها پيروي کند، هماهنگي حرکتي مناسبي دارد و مي تواند همزمان دست و پا بزند و از نظر هيجاني آمادگي کافي دارد ( از آب نمي ترسد )، تقريبا همه نشانه هاي آمادگي يادگيري شنا را دارد. در اينصورت بهتر است کودک را در کلاس هاي آمادگي شنا ثبت نام کنيد تا حرکات و مهارت هاي پايه شنا مانند غوطه ور شدن و پا دوچرخه را ياد بگيرد. براي شروع به دنبال کلاس هايي باشيد که تعداد کمي (کمتر از 6 کودک) در آن شرکت مي کنند. دقت کنيد حتما کودک را در کلاس هايي ثبت نام کنيد که مورد تاييد هستند و از نظر ايمني و بهداشتي کنترل شده اند.

چند توصيه در مورد کلاس هاي آموزش شنا :
کودکان 6 ماه تا 3 سال : به دنبال کلاس هايي باشيد که مادر/ پدر و کودک همراه هم در آنها شرکت مي کنند و توسط مربي متخصص اداره مي شود. مربيان در اين کلاس ها مواردي مانند ورود و خروج آب، حباب درست کردن، پا زدن رو به جلو و غوطه ور شدن به پشت را آموزش مي دهند. علاوه بر اين، مربيان وظيفه دارند اصول امنيت در آب را هم به والدين آموزش دهند.

کودکان 3 تا 4 سال : مي توانيد از کلاس هايي استفاده کنيد که در آنها کودک مي تواند همراه يا بدون پدر/ مادر شرکت کند. بهتر است به دنبال کلاس هايي باشيد که علاوه بر آموزش دست و پا زدن، بر آموزش رفتارهاي ايمن در استخر هم تمرکز و تاکيد داشته باشد.

کودکان 4 تا 5 سال : در صورتي که اين کودکان با آب آشنا شده اند و به آن عادت کرده اند، کلاس هاي 30 دقيقه اي به مدت 8 تا 10 هفته توصيه مي شود تا کودک مهارت هاي پايه را کسب کند تا در نهايت موفق به انجام حرکات همزمان و هماهنگ دست و پا شود.

مهمترين مسئله درباره کلاس هاي آموزش شنا : هرگز فکر نکنيد که کودک بدون حضور شما در اين کلاس ها از امنيت کافي برخوردار است و احتمال غرق شدن وجود ندارد. هيچ کدام از مربيان و يا حتي غريق نجات ها نمي توانند مانند والدين کودک را در آب تحت نظر بگيرند.

زماني که کودک نزديک استخر يا داخل آن است، والدين بايد هميشه با فاصله اي به اندازه يک بازو کنار او حضور داشته باشند. بهتر است از وسايل کمکي شنا مانند تيوپ يا قمقمه هاي شناور هم استفاده شود. به ياد داشته باشيد حتي در صورت استفاده از اين ابزارها، لازم است هميشه داخل آب در کنار کودک حضور داشته باشيد چون براي جلوگيري از غرق شدن، نمي توانيد روي اين وسايل حساب کنيد.

منبع:ninisite.com

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۱۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین، فرزانه کلاهدوزان، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی، احمد مقیمی و علی صالحی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می شود.

کد خبر 6094402 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق